Antonelën e kerkojne nuse në Kosovë, ajo i habit te gjithe me postimin e saj (Foto)

Antonela pak ditë më parë u pajtua me Atdheun dhe ka kërkuar që të njihet me të, duke i bërë kërkesë produksionit që ta rikthejë në emision. Përveç Atdheut, edhe qytetarët të tjerë nga Kosova e duan Antonelën, dhe këtë e tregon vetë konkurrentja, përmes një story nëInstagram.

“A mendon që shkaku që je më e mira aty të xheloxojnë, edhe djemtë që spo ju jep shansin me ju perul askujt”, I shkruan ndjekesi mesazh.

Po, mendoj që po. Ti qenke shumë inteligjente që e ke kuptuar”, i përgjigjet Antonela.“Të duam shumë e gjithë Kosova.Bëhu nuse këtu”, i shkruan ndjekesi, ndërsa Antonela i përgjigjet përmes statusit.

Çfarë mendimi keni ju? Edhe unë e dua shumë Kosovën”, shkruan ajo, duke e shoqëruar me një emoji me zemra,percjell ditorja.