Antonela kapeet keq me Semin, A e ka pa veten çfarë sheemtire je dhe..

Dhe de batet nuk kanë të mbaruar në shtëpinë e BB, ku konkurenca mes vajzave rritet ditë pas dite. Semi në një moment kur banorët e shtëpisë më të famshme ishin ulur bashkë duke biseduar i tha Antonelës sa e keqee dukesh.

Antonela ja kthen, A nuk e ke pa veten çfarë sheemtire je, Mesa duket Semi nuk e ka probleem ti thotë gjërat ashtu siç i mendon pasi pak kohë më pare.

Ne nje moment krejtësisht spontan e quajti Einxhel Shkirën e cila nuk reeagoi keeq. Ky moment u bë dhe në rrjetet sociale tani.