Anna’ që i mori Robertin, kush është modelja të cilës Nora nuk e…

“O Anna, dashninë tem ti mos e merr, e di që mundesh, po s’është ‘fair’ (e drejtë)”, janë një pjesë e vargjeve që artikulon Nora në këngë. E ndërkohë që marr.edhenia e Norës me Robertin është akoma e paqartë nëse janë bashkë apo jo, po flitet se vajza së cilës ai i dedikon këtë këngë, është modelja shqiptare që jeton në Amerikë, Jessika Kadiu,ja kush eshte ajo, k1ikojeni re;klamn dhe ju hapen,fotot.