Ami eshte me e madhe se Ermali/ Ja sa diference moshe kane ata nga njeri tjetri

Ami eshte me e madhe se Ermali/ Ja sa diference moshe kane ata nga njeri tjetri.

Amarda Toska dhe Ermal Mamaqi jane nje nder ciftet me te dashura per publikun. Ata jane perfolur gjithmone per mire ne skenen shqiptare.Cifti i njohur e kurorezoi dashurine ne ma rtese dhe sot jane prinder te dy femijeve.

Ami ka nje diference moshe jo shume te madhe nga Ermali. Bukoroshja e njohur e ekranit eshte vetem 16 dite me e madhe. Tani nuk eshte me nje ‘p roblem’ i madh kur femra eshte me e madhe se mashkulli. P roblem i cili futet ne listen e paragjykimeve qe kane filluar te zbehen.