Ambasada e Shqipërisë në Greqi ka një njoftim të rëndësishëm për të gjithë em igrantët/ Ka të bëjë me dokumentat

Ambasada e Shqipërisë në Greqi ka një njoftim të rëndësishëm për të gjithë em igrantët/ Ka të bëjë me dokumentat.

Ambasada e Shqipërisë në Greqi ka njoftuar se kanë mbërritur pasaportat dhe kartat e identitetit deri më 31 ko rrik 2020. Ambasada sqaron për em igrantët se pr ocedura për të rheqjen tyre.

Kryhet nga dita e hënë deri të premten, ora 08:00-16:00. NJOFTIMI I AMBASADËSAmbasada e Republikës së Shqipërisë në Athinë ju njofton se, kanë mbërritur Pasaportat dhe Kartat e Identitetit deri më 31 k orrik 2020. Shp ërndarja e pasaportave dhe kartave të identitetit ka nisur të kryhet pranë HYRJES NR. 1 të Ambasadës.

Ambasada thekson se pr ocedura për t ërheqjen tyre kryhet nga dita e hënë deri të premten, ora 08:00-16:00 “Nëse dëshironi që të merrni nëpërmjet postës vetëm pasaportën na dërgoni në adresën e emailit: consulate.athens@mfa.gov.a