Alketa Vejsiu rrëfen si e kaloi ko vi d, simpt.omatt që kishte..

Moderatorja Alketa Vejsiu kaloi k0ronavir usin para një muaji e cila qëndroi e izoluar prej 14 ditësh në shtëpinë e saj, së fundmi ka postuar simp tomat që ka përjetuar nga ko vi d.

Alketa ka rrëfyer se nuk e ka kaluar në gjendje të rëndë por në gjendje mesatare, ku si fillim ka pasur temperaturee, ethee, dhi mbje koke, rrufë, ikja e shijimit dhe nuhatjes dhe në ditën e pestë ka pasur këp.utje.

Ajo ka rrëfyer se ka bërë dy here tampon dhe dy herë skaner, transmeton ditorja.