Alketa Vejsiu në Sanremo me bashkëshortin dhe vajzën

Në një intervistë ekskluzive Alketa shprehet e lumtur që do e ndajë skenën me Georginën.Por në këtë intervistë moderatorja na zbulon edhe shumë të pathëna.

Alketa ka treguar se se në mesin e publikut do të jetë bashkëshorti i saj dhe vajza. Nëse kamera e fokuson, kjo do të jetë hera e parë që do të shohim bashkëshortin e Alketës,shtypeni re!klamn dhe shikoje,videeon.