Alfred Cako: Jam i gatshëm të hy në spi.talin e infek/tives pa maskë! Ja çfarë po ndodh në infe/ktivë!

Se sa do të shkojë kjo, se deri kur do të arrin këta nuk e di. Unë i kam thënë shqiptarëve, ato jo-të. Mos zini radhë për të bërë tamponë, sepse ato mund të kenë infe ksion, siç thonë shumë studiues.

Unë nuk di ndonjë që bredh spi.taleve ose që ikën jashtë shtetit dhe bën tamponë që ta ketë zënë ko vi di, asnjë.Jam i gatshëm pitalin e infe ktives pamaskë.

Ja çfarë po ndodh në infe/ktivë!. Konspiracionisti nga Shqipëria, Alfred Cako, ishte mysafire në emisionin ‘Kojshia Show’.

Nga minuta e 38, Cako tha se është i gatshëm te hy pa maskë në spi.talin Infe/ktiv, vetëm për të parë çfarë po ndodh.Cako gjithashtu tregoji se çka po ndodh nëpër spi tale,ditorja.