Alarmantte! Shkuan në dasmë, infek.tohen me Co vid 19 shume persona, në këtë qytet shqiptar

Alarmantte! Shkuan në dasmë, infektohen me Co vid 19 shume persona, në këtë qytet shqiptar.

Ka ndodhur nje rast tjeter ku Burime për bëjnë me dije se 8 persona janë infektuar me Co vid-19 në Patos.Hape-ree.klamimin, dhe shikojeni-videon, e burimit. Ata janë infe.ktuar, pasi ishin në një dasmë në Zharrëzh. Zhvillimi i dasmeve këtë periudhë ka qenë problematike.
Shpesh herë pronarët e lokaleve kanë marrë gjoba të majme, kur nuk kanë respektuar masat ndaj viru sit.