Aktorja turke ‘Mukadesi’ paska të dashurin 15 vite më të ri

Gjatë karrierës ajo ka luajtur role të ndryshme si në filma ashtu edhe në seriale, e një ndër seritë nga mbahet mend “Mukadesi” është “Fatmagul” në të cilin u paraqit me një rol,neg-ativ.

Por së fundmi ajo është vënë në qëndër të mediave rozë për lidhjen me kolegun e saj Murat Balci i cili është 15 vite më ri se ajo.Gjithashtu në rrjet qarkullon dhe një foto e çiftit ku shihen të përqafuar.

Aktorja e suksesshëm filloi të bisedoj me kolegun e saj 37 vjeç MuratBalci,Miqësia e tyre brenda një kohë të shkurtër është kthyer në daashur.

Gjatë karrierës ajo ka luajtur role të ndryshme si në filma ashtu edhe në seriale, e një ndër seritë nga mbahet mend “Mukadesi”,ditorja.