Aktorja e njohur turke në zi, burri i saj humb jetën papritur: Një dhim/bje aq e madhe sa nuk flas dot!

Aktorja turke, Ozgu Namal, po përjeton një moment tepër të vës htirë në jetën e saj.

Aktorja, e njohur ne Shqipëri në personazhin e ‘Elif’ në serialin ‘Lugina e Ujqërve, siç raportojnë mediat turke, ka humbur bashkëshortin e saj nga një su lm në zemër.cNamal dhe bashkëshorti i saj Serdal Oral ishin të martuar prej shumë vitesh dhe prindër të dy fëmijëve gjithashtu.

Vd ekja e bashkëshortit të Namal duket se është një rastësi e dh imbshme, pasi ajo përjetoi të njëjtin fat si personazhi i saj ‘Elif’ në serialin ‘Lugina e Ujqërve’, ku h umbi të dashurin e saj, Ali Can dan,ditorja.