Aktori me origjinë shqiptare prezanton për herë të parë nënë e tij dhe rrjeti u ‘’çmend’’

Me t’u zbuluar që është me origjinë shqiptare, Can Yaman është kthyer në aktorin turk më të komentuar në media.
29 vjeçari që po çmend vajzat në Turqi pas transformimit të tij në pamje u bë shumë i njohur nga seriali “Dolunay (Hëna e plotë)”, por famën më të madhe e mori me serialin “Erkenci kus (Zog i hershëm)”.
Gjithashtu muaj më parë Yaman la aktrimit dhe po kryen shërbimin ushtarak në Izmir gjë që i ka mërzitur fanset e tij të cilat janë të shumtë në numër.
Ai prezanton nenen e tij, per me teper,hape posht re’klamn dhe shiko,fotot.