Aktori më i bukur turk është i dashuri i ‘Rejanit’, s’e keni ditur

Ebru Sahin është aktorja që po bën bujë në kinematografinë turke.
Me rolet e saj arriti të jetë shumë e suksesshme si në publikun turk ashtu edhe në atë të huaj. Në publikun shqiptar po bëhet gjithnjë e më e njohur me rolin e saj të ‘Rejanit’ në serialin ‘Hercai’. Ajo konsiderohet si një ndër aktoret më të bukura turke. E tani mediet turke flasin për një lidhje shumë seriozë të saj me aktorin e njohur Tolga Saritas,shtyp re,klamn dhe shikoje pamjen e plotë.