“Ajo që më bëri burri më dh.imbti thellë, qaja, nuk durova më…” Po e ndaj ta dini edhe ju ç’do të thotë…!!

“Kjo është amësia”, thotë gruaja, duke treguar veten pa filtra dhe pa make-up, me flokë të çrregullt dhe pak të lagur nga shiu dhe shumë lot.Mëmësia nuk është e lehtë.

Të qenit një nënë e vetme është edhe më e vë.shtirë. Ajo thotë se ajo filloi të q.ante kur kasieri i dha faturën dhe ata vazhduan deri në shtëpi.Dhe kjo nisi kur ajo me dy fëmijët e saj, të cilët duken si engjëjt të vegjël, në orën 8 të mëngjesit shkuan në dyqan sepse kishin mbaruar qumështin.

Më i vogli pothuajse gjithmonë ulë.riste: Ai nuk donte të ulej në makinë, ai nuk donte të lidhej, nuk donte ta mbante çantën e blerjes.Ai u ze.mërua, duke hedhur këpucën, portofolin, tre produkte. Dhe ai bër.titi. Dhe njerëzit shikonin me zem.ërim.Ndërkohë, djali tjetër filloi të demostronte një zem.ërim edhe më të zja.rrtë, sepse ata donin që nëna e tij t’i blinte tullumbace.Ata kishin vendosur të merrnin një të dy, por kur arritën në arkë, ata nuk mund të pajtoheshin dhe filluan të bër.titnin, duke qarë, duke luf. tuar.

Mamaja e ktheu tullumbacen dhe ata filluan të qanin me zë të lartë. Njerëzit e shihnin atë.Arkëtari e shikoi atë. Të gjithë sytë ishin në të, duke e aku.zuar atë se nuk dinte se si t’i trajtonte fëmijët e saj.Ndërkohë që një burrë i bëri të fundit… Ai i tha gruas se: “Ajo është shumë e re për të pasur dy fëmijë”.Në këtë moment gruaja nuk pa më, humbi durimin dhe filloi të qante. Ata nuk e njohin atë si nënë.Ata nuk i njohin fëmijët e saj. Ata nuk e dinë se ajo ishte e martuar, por gjithçka përfundoi për shkak të abu.zimit të tij dhe ata nuk e dinë se të qenit një nënë e vetme është e vës.htirë.

“Unë e di që këto ditë do të kalojnë, lotët do të ndalen, argu.mentet do të pushojnë, fëmijët e mi do të rriten.Dhe kjo do të jetë gjithashtu e vës.htirë. Pra, nëse sheh një nënë që është në te.lashe, nëse sheh një fëmijë që bën një zem.ërim të shë.mtuar, nëse e sheh se do të shpë.rthejë në lot, ju lutemi tregoni diçka të bukur. Ju lutemi mos e fiksoni me atë shikim”.