Ajo që bëri Zvicrra për mjekët e tyre la pa mend gjithë botën, Bravo shtetit të CH

Tri grupe që përfaqësojnë shërbimet e emergjencës dhe shpëtimit i bënë thirrje qeverisë federale të marrë menjëherë “masa të koordinuara për të përmbajtur valën e dytë”.

Një ditë pasi Zvicra regjistroi një numër rekord të rasteve të reja të k0ronavir usit.Shoqata Zvicerane e Mjekësisë së Urgjencës dhe Shpëtimit.

Kujdesi Emergjent dhe Shoqata Zvicerane e Paramedikëve – të cilat së bashku përfaqësojnë shumicën e të gjithë mjekëve të urgjencës, infermierëve dhe paramedikëve në vend. Ajo që bëri Zvicrra për mjekët e tyre la pa mend gjithë botën, Bravo shtetit të CH.

Tri grupe që përfaqësojnë shërbimet e emergjencës dhe shpëtimit i bënë thirrje qeverisë federale të marrë menjëherë “masa të koordinuara për të përmbajtur valën e dytë”.