Ajo po kërkon burrë në televizo, i riu shqiptar e degjeneron fare: Unë femrave si ty u vë…. për gjashtë muaj


Ai ishte me profesion grafik dizainer dhe u paraqit me një look ndryshe. Me flokë të gjatë dhe me vëth, Shqipja dhe Fjorela e vlerësuan atë me notën zero. Madje Shqipja u përfshi në një debat me të.

Shqipja e bazoi argumentin e saj duke thënë se Arjoni iu duk tepër “mendjemadh”, duke shtuar se ajo është pro e djemve që kanë qenë në “PërPuthen”. Ndërsa Fjorela tha se nuk e imagjinon veten në krahë me një djalë që mban vëth. Ndërkohë, teksa po debatonin për pjesën e “mendjemadhësisë”, Arjoni iu drejtua Shqipes me fjalët:

A të kam thënë Bora, që me Shqipen nuk dua të bëj takim…”Ajo po kërkon burrë në televizo, i riu shqiptar e degjeneron fare: Unë femrave si ty u vë, për gjashtë muaj“Femrave si Shqipja i vendos ekspuls për gjashtë muaj.