Ajo humbi 89 kg në 18 muaj duke ndryshuar vetëm një gjë në dietën e saj

Obeziteti njihet si një nga sëmundjett më të rënda deri më sot.

Artikulli në vazhdim do të zbulojë historinë e vërtetë të një gruaje të trashë,e cila kishte më shumë se 150 kg duke i fituar ato gjatë shtatëzanisë për shkak të ushqyerjes pa kontroll. Një ndryshim i vetëm në dietën e saj e bëri këtë grua që të humbiste 89 kg në një periudhë të shkurtër,hape pamjen re, klamn mëposhtë dhe shikoje dieten e saj të plotë.