Ajo Hodhi Pak Uthull Në Lavatriçe, Kur Mbaroi Larja E Rrobave Nuk Mund T’i Besonte Syve nga ajo qe pa

Dhe jo vetëm që shpenzoni më pak për zbutës rrobash dhe detergjentë, por ajo do të ndihmojë pasi është eko-miqësore. Për më tepër, ajo është një dezinfektues i fuqishëm, por në të njëjtën kohë i butë në lëkurë.
Uthulla në lavatriçe është një aleat i madh i pastërtisë: këtu janë të gjitha këshilla se si ta përdorim atë. Ku dhe nje grua e ka treguar kete me ane te nje postimi se cfare efekte ka uthulla në lavatriçe, per me teper shtypenii re,kklamn dhe n’diqni viideon.