Ajo hëngri kastravec çdo ditë, pas 1 jave nuk e besoi rezultatin!

Dieta e kastravecit është e përkryer për ata që duan të humbin disa kilogramë më shumë duke i kushtuar vëmendje asaj që hanë. Ofron rezultate të shpejta: Mund të shihni rezultatet e para nga 7 deri në 10 ditë. Përveç përbërësit kryesor të dietës; kastravecit, dieta gjithashtu përfshin ushqime të tjera. Dhe mos harroni të bëni aktivitet fizik çdo ditë!
Përfitimet e dietës së kastravecit:shtyp re,klamn dhe shikoje pamjen e plotë.