Aida e Naseri zyrtarisht të martuar, publiikohen foto nga ceremonia e tyre

Aida e Naseri zyrtarisht të martuar, publiikohen foto nga ceremonia e tyre. Këngëtarja kosovare Aida Doҫi u bë e njohur fal këndimit ‘live’ që është mjaftë i rrallë kohëve të fundit. Tani Aida realizon projekte të shumta të cilat gjithmonë rezultojnë të suksesshme.

Këngët e saj janë zakonisht disa balada të cilat i këndon me shumë ndjeshmëri. Ajo u përfol shumë edhe për lidhjen e saj me menaxherin, Naser Qelin.

E sot, këngëtarja njoftoi se tashmë janë zyrtarisht të martuar, duke publikuar kështu disa foto nga ceremonia e tyre, ata duken se bashku mjaft te lumtur, ja dhe ju sjellim nje prej tyre.