Aida Doçi Fejohet, Ky Është Mashkulli Që Ia Mori Zemrën..


Aida Doçi është një këngëtare shumë e njohur dhe muzika ku identifikohet më shumë është ajo pop, popullore moderne, popullore dasmash dhe popullore vajtuese. Studioi shkollen fillore ne Gjergj Fishta, shkollen e mesme ne Sh.M.E Gjin Gazulli ne Prishtine.

Fejohet këngëtarja Aida Doçi. Aida Doçi është fejuar! Dyshimet nisën pas fotografive të Doçit me unazë në gisht për të cilat më pas u interesua Prive al. Burimret tona e kanë konfirmuar këtë zhvillim. Aida larg syrit të publikut është fejuar sipas të gjitha traditave shqiptare.Këtë zhvillim ka preferuar ta mbajë tërësisht larg syve të publikut,ditorja.