Afrona Dika me lot gjatë emisionit, Flet për Teuten dhe..

Afrona dhe Blero ishin të ftuar në emisionin “Rudina” Prej 6 vitesh ata jetojnë në distancë, Blero në Kosovë dhe Afrona në Zvicër për shkak të punëve të tyre, por takohen gjithmonë çdo 2-3 javë. Gjatë emisionit në ekran u dha edhe videoklipi i dasmës së tyre.

Në dasmë Blero Blero i dedikoi Afronës një këngë e teksa e shihte Afrona shpë/rtheu në lot.Rudina Magjistari: Shumë e bukur, kënga, videoklipidhe kujtimi që keni nga dasma juaj.

Afrona Dika: Nuk e kisha parë motit.Rudina Magjistari: Më pëlqeen shumë fakti që ti thua nuk e këndoj këtë këngë askund tjetër.

Ajo gjithashtu tha se eshte e prekur shume pershkak se njerezit kan pasur mendime jo te mira per te ne lidhje me teuten,ditorja.