Afrona Bëhet Bashkë Me Bleron, Publikon Foto Nga Shtëpia E Tyre Super-Luksoze

Çiftii Blero dhe Afrona janë gjithnjë e më të pëlqyer në publik.
Ata janë martuar para pak muajve dhe dasma e tyre ende po bën bujë të madhe.

Që të dy janë tejet aktivë me postime në rrjete sociale e sidomos Afrona.
Sot, Afrona ka publikuar një foto ku shihet se është kthyer në shtëpi, e shtëpia e tyre super-luksoze mori gjithë vëmendjen,k1ikojenii katrorin ne rek’lamn dhe shfaqen,pamjet.