Adelina Tahiri: “Burrat shqiptarë nuk mund të mbajn familjen e tyre, lerë më…

Adelina Tahiri: “Burrat shqiptarë nuk mund të mbajn familjen e tyre, lerë më..

Ajo eshte njera prej kengetareve me te komentuara ne mediat roze, me fjalet dhe postimet e saj, Se fundmi Këngëtarja e njohur, Adelina Tahiri e cili është e martuar me burrin maqedonas ka kritikuar burrat shqiptarë. Adelina u shpreh se ata nuk mund të mbajn familjen e tyre lerë me gruan. Burrat shqiptarë janë dembela, nuk mund ta mbajn familjen e tyre lere më një grua tha Adelina Tahiri.