A po ju kujtohet Mirsa Kërçeli ? Nuk do ta besoni sa ka ndryshuar (FOTO)

A po ju kujtohet Mirsa Kërçeli ? Nuk do ta besoni sa ka ndryshuar. Mirsa Kërçeli, këngëtarja nga Gjilani, më nuk po duket gjëkundi.

Ajo, nuk është aktive prej vitesh. E, kush do ta mendonte që pas asaj karriere aq intenzive, Mirsa do ta ndalte hapin për njëherë?

E vërteta është se këngëtarja po merret me rriten e fëmijëve dhe duket se nuk ka intetes për tu kthyer në muzikë. Këngëtarja e hitit “Djaloshit tim”, tashmë duket tamam si një mami zonjë.

Ajo, nuk është aktive prej vitesh. E, kush do ta mendonte që pas asaj karriere aq intenzive, Mirsa do ta ndalte hapin për njëherë,transmeton ditorja.