A po ju duket shtepi e vjetër? E keni gabim ja cfar ka mbrenda, do të habiteni

Kjo shtëpi në brigjet e Cornvall-it,në Britaninë e Madhe, është ndërtuar në vitin 1680.Ajo duket e vogël nga jashtë, pak si e zymtë (shtëpi fshati) dhe madje si e papërshtatshme për të jetuar në të

Dikush mund të mendojë edhe për tavane të ulët, dritare të vogla dhe mure të trasha guri, Por një çift i ri e bleu atë dhe pas disa rregullimeve e kthyen atë në një shtëpi moderne, komode, ku ata kanë të gjitha ato për të cilat kanë nevojee,ditorja.