A mund ta merrni me mend se kush është kjo vajzë e re në foto?


A mund ta merrni me mend se kush është kjo vajzë e re në foto?Modelja shqiptare ka hapur arkivat e fëmijërisë.Arbenita Ismajli është një nga personazhet që shfrytëzon në maksimum llogarinë e saj në Instagram, me postime të shumta.

A mund ta merrni me mend se kush është kjo vajzë e re në foto?Modelja shqiptare ka hapur arkivat e fëmijërisë.Arbenita Ismajli është një nga personazhet që shfrytëzon në maksimum llogarinë e saj në Instagram, me postime të shumta.Modelja e cila është duke vepruar në Londër, së fundmi ka ndarë një imazh mjaft të ëmbël nga fëmijëria, dhe është vërtet problem ta njohësh.Sa i përket jetës private përkundër spekulimeve të shu