A mund ta gjeni! Cila nga makinat po bllokon trafikun?


Të vësh trurin në punë me quize, enigma dhe gjëegjëza të ndryshme është gjëja më e mençur që mund të bëni. Në këtë mënyrë truri juaj do të funksionojë jashtëzakonisht shpejt dhe saktë.Në fillim mund t’ju duket e vështirë, por nga përfitimet që do merrni më vonë gjatë kalimit të viteve, do e kuptoni se të gjitha përpjekjet ja kanë vlejtur.

Një ndër to është edhe enigma e mëposhtme që do ju vendosë trurin në punë.
7 makina janë takuar në një kryqëzim dhe është krijuar një bllokim trafiku. Nëse një makinë do largohej nga rruga, makinat e tjera do të lëviznin lirshëm në rrugën e tyre.Cila është makina që po bllokon trafikun?