A keni dëgjuar për kurën me vezë dhe vaj ulliri të cilën nuk ka mbetur njeri pa e provuar? Mësoni se

Në jetën e përditshme hasemi me probleme të shumta shëndetësore, të cilat në jo pak raste zgjidhen edhe me kura natyrale.

Rënia e flokëve dhe problemet me dendësinë dhe shkëlqimin e tyre janë probleme që prekin rregullisht si femrat ashtu edhe meshkujt.

Përtej trajtimeve mjekësore, shëndeti i flokëve mund të përmirësohet ndjeshëm falë këtyre kurave natyrale.

Kura Natyrale Për Flokët Të Cilat Ia Vlen T’i Provoni

Aloe Vera

Aloe vera përbën një kurë të shkëlqyer kundër rënies së flokëve.

Ajo qetëson dhe zbut skalpin e kokës dhe krijon një mjedis të shëndetshëm për rigjenerimin e qelizave të flokëve.

Aloe vera ndihmon në eli. minimin e yndyrës që parandalon rritjen e flokëve.

Ju mund të përdorni rregullisht xhelin e aloe verës për të masazhuar skalpin dhe ushqyer flokun.