A ka qenë ndonjëherë e martuar “Drita” e “Familjes Moderne”?

A ka qenë ndonjëherë e martuar “Drita” e “Familjes Moderne”? Myrvete Kurtishi është aktorja e njohur e teatrit, e cila ka luajtur qindra role kryesore në shfaqje të ndryshme.

Aktorja e Teatrit të Gjakovës, konsiderohet si një nga më të mirat e të zonjat në fushën e dramës dhe jo vetëm, ajo pelqehej shume nga ndjekesit e asaj kohe te familjes moderne.

Myrvetja Ka luajtur edhe në komedi, e madje bëri shumë emër tek publiku i gjerë përmes serialit “Familja Moderne”.
Në serialin e shumë popullarizuar.

Ajo luante rolin e “Drites”, nënës së katër fëmijëve.Në jetën private, Kurtishi nuk ka qenë asnjëherë e martuar,shkruan ditorja.