A ju ndodh që t’ju bëhet lekuraa me kokrriiza ose e quajtur “lekuraa pule”?! Keni kujdes ja çfarë problemii tregon

Nëse menjëherë pasi keni konsumuar produkte më gluten ose disa orë më pas ju janë formuar kokrriza në lëkurë (ose e njohur ndryshe si lëkurë pule) në krahë dhe në kofshë, atëherë kjo është një shenjë e mungesës së acidit yndyror i shkaktuar nga glutten.

Ne disa raste sëmu ndjet e tilla si artriti reumatoiid,koliti,lupusi, skleroza e shumfishtë, thuhet se shfaqen edhe nga intoleranca ndaj gluttenit. Problemett me trettjen: intoleranca ndaj glutenit ju jep edhe simpttoma të tilla si gazra, dia-rre ose kap sllëk, fryrje barku etj.

Marramendja dhe lodhja kronike: janë dy simptoma të tjera që shoqërojnë personat që janë intolerant ndaj glutenit.Ja si t’i eleminoni kokrrizat e vogla të kuqe në lëkurën e këmbëveJa si t’i eleminoni kokrriizat e vogla të kuqe në lekureen e këmbëve

Konsumoni shumë Omega 3, Qëndroni larg bulmetit dhe mbani një dietë me ushqime të freskëta që e hidratojnë lekureen nga brenda. Fokusohuni tek salmoni, farat e linit, toni dhe sardeelet.