A Ju Kujtohet Qetsori I Big Brother? Shikoni Sa Shumë Ka Ndryshuar Ai: Do Habiteni Fare

A Ju Kujtohet Qetsori I Big Brother? Shikoni Sa Shumë Ka Ndryshuar Ai: Do Habiteni Fare.

Me siguri të gjithë e kujtoni Qetsorin, konkurentin i edicionit të dytë të Big Brother i cili arriti të rrëmb ente jo vetëm zemrat e publikut shqiptar, por edhe çmimin e fituesit.

Pas përfundimit të spektaklit, daljet e tij në ekran kanë qenë të pakta. Ai ka vazhduar jetën në Vlorë.Konkurrenti ka ndryshuar mjaft dhe në pamjen e tij vërejmë më shumë thinja.

Qetsori vazhdon të mbetet një nga ish-banorët më të dashur për publikun.Konkurrenti ka ndryshuar mjaft dhe në pamjen e tij vërejmë më shumë thinja. Qetsori vazhdon të mbetet një nga ish-banorët më të dashur për publikun.