A ju kujtohet “Buqja e Ilazit” nga seriali “Familja moderne”? Ja sa e bukur duket ajo edhe pas kaq shum vitesh (Foto)

A ju kujtohet “Buqja e Ilazit” nga seriali “Familja moderne”? Ja sa e bukur duket ajo edhe pas kaq shum vitesh. Xhejlane Godanci e njohur si “Buqja ”.

Ne familjen moderne ishte njera nder personazhet me te dashura per publikun. Buqja prej perfundimit te serialit nuk eshte pare shume neper media.

Ata qe pelqejnn teatrin e njohin si aktorja që shkëlqen në çdo shfaqje, që e realizon mrekullisht çdo rol. Xhejlane Godanci ka vendosur të rrijë larg medies.

Por edhe larg meshkujvee, Ndonëse në të 50-tat, ajo është beqare dhe nuk flitet për ndonjë mashkuull në jetën e saj, ja dhe si duket pas sa vitesh, ditorja.