A ju kujtohet Ardi i “Familjes Moderne”, shoku i ‘Longarit’? Ja se si duket ai sot pasi e la aktrimin (Video)

Aktori kosovar, Armond Morina, u bë shumë i njohur për publikun në serialin “Familja Moderne”, ku luante rolin e Ardit.
Vitet kaluan dhe “Ardi” i “Familjes Moderne” nuk ka ndryshuar edhe shumë vetëm është thinjur pak.
Ai tani merret më shumë me shfaqje teatrale dhe luan nëpër filma të ndryshem kosovar, ja dhe si duket tani, do te befasoheni,k1ikko posht re!klamn, dhe hapen,fotot.