A jeni infe ktuar me korronaviirus? Shenjat që ju tregojnë nëse e keni kaluar Co vid-19

A jeni infe ktuar me korronaviirus? Shenjat që ju tregojnë nëse e keni kaluar Co vid-19

Megjithëse është e vështirë të thuhet një përgjigje e saktë, vetëm nëpërmjet simpt0mave, këtu janë disa shenja që tregojnë se në të shkuarën ju mund të keni qenë të infe ktuar.Nëse keni qenë shumë sëmurë në shkurt. Adam Spivak, një doktor i ѕëmundjeve infe ktive në Universitetin e Utah në Salt Lake City, thotë se nëse keni qenë shumë sëmurë, midis periudhës janar-shkurtit, ka gjasë ta keni kaluar kor0navirusin. Nëse keni pasur ethe dhe kollë! Nëse për disa ditë, në këtë periudhë, keni pasur keto simpttoma e keni kaluar, ja cilat jane ato,kl1iiko-posht, dhe shfaqet-videoja.