‘A je në vete, kam BURRlN në krevat’, por përgjigja që i jep ish-partneri do ju bëjë të qeshni me Iot

Është interesante mënyra se si zgjedhin të n dahen çiftet. Mbetet për t’u vlerësuar nd arja miqësore, megjithëse janë të rra lla sepse thuhet që një ish-partner nuk mund të jetë kurrë shoku/shoqja jote.

E keni provuar ndonjëherë t’i shkruani “ishit” tuaj pas disa kohësh kur gjithçka ka mbaruar?Epo, një i ri nga Tirana e ka bërë këtë dhe përgjigja që i ka kthyer vajza është epike.

Djali, i cili ka dërguar bisedën për JOQ.al i shkruan vajzës:”O la po ku je?”Dhe mesazhi që i vjen pas mesnatës nga vajza është:Lali e kam në krevat burrin dhe nuk kërkoj dashnor, flije mendjen nga kjo anë. Do rrish në fb, rri, s’do, ik vlla.”

I befasuar nga përgjigja e vajzës, që është ish e dashura e tij, djali nuk ia ka përtuar përgjigjen.