A është kjo Sheherazade e bukur, do të habiteni se si duket tani

Aktorja popullore turke u martua me Halit Ergenc, gëzon martesën e saj dhe fotot e fundit të publikuara të bëra në rrugë tregojnë se sa normale dhe e relaksuar është ajo.

Berguzar duket më shumë si një vajzë në vendin fqinj dhe një student se sa një yll, por kjo është arsyeja pse ai ka kaq shumë fansa.

Aktorja turke Berguzar Korel dhe burri i saj, aktori Halit Ergenge, u martuan në vitin 2009 pasi lindi dashuria e tyre në setin e “1001 netëve”.

Berguzar duket më shumë si një vajzë në vendin fqinj dhe një student se sa një yll, por kjo është arsyeja pse ai ka kaq shumë fansa.Në shkurt 2010, ata u bënë prindër të një fëmije mashkull të lindur në një klinikë,private në Stamboll.