A e njihni rejen e Shkurte Fejzas? Ajo kaq rralle ben paraqitje publikee

A e njihni rejen e Shkurte Fejzas? Ajo kaq rralle ben paraqitje publikee.Shkurte Fejza është një prej zërave që publiku e do, e pelqen tej mase.

Stili i saj i muzikës, por edhe i veshjes e kanë bërë që të jetë një emër me influencë në tregun muzikor.

Edhe Shkurte Fejza si shumë fytyra të estradës shpesh është përfolur edhe për raportet me renë e saj, ja dhe disa foto, k1ikojeni re’klamn dhe hapet,fotoja menjeher.