A e njihni këtë vogëlushe?! Sot është një nga vajzat më tërheqëse të ekraneve shqiptare

Ajo është një prej vajzat më të hijshme në ekranin shqiptar, por duket se bukurinë e ka të lindur. Vogëlushja që shikoni në fotografi është pjesë e ekraneve tuaja si aktore.
Së fundmi ajo po sfidon veten në kërcim në spektaklin “Dance With Me”. A e njihni për kë bëhet fjalë? Mjafton ta shihni me vëmendje dhe do e dalloni, ja si duket ajo sot per me teper k1ikoo re,kklamn dhe menjeher hapen,fotot.