A e kujtoni Bertinën dhe Erionin e “BigBrother”, do habiteni ja cfare ka ndodhur me ta

Ato ende sot vijojnë të jenë në vëmendje të mediave rozë. Pas shumë vitesh nga lidhja e tyre në ‘BigBrother’, BertinaMehmeti dhe Erion Zeqiraj kanë vendosur të flasinhapur përmarrëdhënien e tyre.

E ftuar në një emision, Bertina ka thënë se ajo është diçka e së shkuarës, megjithatë ajo nuk është penduar aspak.“Unë do të doja të isha Bertina, por nuk jam penduar.Unë jam kështu, bëj atë që ndiej dhe kaq”, ka thënë ish-banorja.

“Të them të drejtën, nuk është se kam pasur kontakt me të dhe nuk kam qenë shumëkurioz për jetën e dikujt.Fatmirësisht ose fatkeeqësisht, as nuk jemi përballur me njëri-tjetrin.

Kështu që se di çfarë do ndodhte.Por në ndarjen tonë nuk është se ka ndodhur ndonjë gjë.Kurse për vajzën që do të zgjedhë në të ardhmen si partneren e tij.