A e keni pare ndonjeher vajzen e Shkumbinit e Mimozes, ja sa e bukur eshte

Ata kanë një karrierë të gjatë me suksese të shumta.
Çifti kanë realizuar edhe bashkëpunime, të cilat janë vlerësuar e dëgjuar ndër vite.

Krahas punës në karrierë ata gëzojnë një jetë të lumtur bashkëshortore, ku nga martesa e tyre kanë dy fëmijë.
Rozafa Kryeziu është vajza e tyre dhe njëkohësisht fëmija më i madh.
Ajo është një femër e bukur dhe atraktive, e cila shfaqet shpesh në rrjetet sociale,k1ikko ne katrorin posht t’reklams dhe shikoji,pamjet.