A e keni harruar Xhansun? Ja sa ka ndryshuar ajo (FOTO)

Fama e madhe që ato kanë marrë nuk e kanë penguar që “Hazall” dhe “Xhansu” të jenë mike edhe jashtë ekranit.
Hazalli dhe Xhansuja janë bërë personazhe të njohura për publikun shqiptar, pasi janë personazhe të serialit “Fate të kryqëzuara”. Ato shfaqen në film si rivale, por në jetën reale ato janë mike shumë të mira. Më poshtë mund të shihni disa nga foto dhe ja sa ka ndryshuar Xhansu, shtyp ne reeklaamn dhe shíkoo,fotot.