A e keni ditur se ky është burri i Gresës, Një biznismen i njohur në Kosovë! (FOTO)

Gresa Behluli i dha fund beqarisë beqarisë me biznesmenin e njohur kosovar nga Prishtina, E derisa për këtë martesë ishte shkruar shumë nëpër media, shumë pak është shkruar për burrin e Gresës.

Dhëndri i Shkurte Fejzës është një personalitet i njohur në Prishtinë.Emri i tij është Lulzim Ibrahimi, një biznesmen i njohur.

Derisa është bashkëortak në një kompani të njohur te teknologjisë informative si dhe është edhe nënpresident i Klubit Basketbollit Prishtina.

Dhëndri i Shkurte Fejzës është një personalitet i njohur në Prishtinë.Emri i tij është Lulzim Ibrahimi, një biznesmen i njohur. Përndryshe, vëllai i Lulzimit, Trim Ibrahimi është dizajnues i flamurit të Kosovës,ditorja.