A e keni ditur se kjo këngëtare bukuroshe është motra e Labinot Tahirit (Foto)

A e keni ditur se kjo këngëtare bukuroshe është motra e Labinot Tahirit. Labinot Tahiri ka kënduar një kohë edhe me motrën e tij.

Ajo quhet Anduena Tahir Së fundmi këngëtarja ka publikuar një baladë emri i të cilës është ‘Shko’. E ftuar në emisionin n’ZO OM Anduena vjen me disa ndryshime në pamjen fizike.

Labi eshte gjithmone ne qender te vemdendjes si me fotot ashtu edhe per jeten si dhe paraqitjet e ti ne ngjarje te ndryshme,ditorja.

Ajo quhet Anduena Tahir Së fundmi këngëtarja ka publikuar një baladë emri i të cilës është ‘Shko’. E ftuar në emisionin Anduena vjen me disa ndryshime në pamjen fizike,ditorja.