A E Keni Ditur Se Kaderi Në Jetë Reale Është E Martuar, Shihni Sa Të Bukur E Ka Bashkëshortin! (FOTO)


Ceren Yalazoğlu lindi në 1992 në Ankara. Ai përfundoi arsimin në Universitetin Çanakkale Onsekiz Mart, Departamenti i Arteve Skenike dhe Vizuale. Ai ka hyrë në karrierën e tij të aktrimit me serialin Beni Affet, të cilin ai e ka marrë në lojë që nga viti 2011, dhe seriali ringjall karakterin e Kader.

Ceren Yalazoğlu lindi në 1992 në Ankara. Ai përfundoi arsimin në Universitetin Çanakkale Onsekiz Mart, Departamenti i Arteve Skenike dhe Vizuale. Ai ka hyrë në karrierën e tij të aktrimit me serialin Beni Affet, të cilin ai e ka marrë në lojë që nga viti 2011, dhe seriali ringjall karakterin e Kader.

Ceren Yalazoğlu lindi në 1992 në Ankara. Ai përfundoi arsimin në Universitetin Çanakkale Onsekiz Mart, Departamenti i Arteve Skenike dhe Vizuale. Ai ka hyrë në karrierën e tij të aktrimit me serialin Beni Affet, të cilin ai e ka marrë në lojë që nga viti 2011, dhe seriali ringjall karakterin e Kader.