A e keni ditur sa vite diferencë kanë Meda dhe bashkëshortja e tij Lulja? (FOTO)

“Dashuria nuk njeh moshë” është shprehja e cila më së miri përshtatet edhe në disa nga çiftet e estradës shqiptare.
Ka qenë dashuria ajo e cila ka mbajtur bashkë këto çifte.

Pavarësisht diferencës së madhe në moshë tek disa prej tyre.Meda sot si 40 vjeçar është baba i katër fëmijëve i cili duket i lumtur pranë tyre dhe gruas Luljetës.

Mosha e Luljetës nuk dihet por edhe pse duket shumë më e re në moshë ato janë një nga çiftet më të bukur të estradës sonë.

Adelina Tahirit me Serj oza Mar kov.Avokati maqe donas ka plot 52 vite jetë, ndërsa këngëtarja Tahiri javën e kaluar mbushi 28 vite, pra me një diferencë prej 24 vitesh.