A e keni ditur? Ky eshte Djali shumë simpatik i Shyhrete Behlulit…(Pamje)

A e keni ditur? Ky eshte Djali shumë simpatik i Shyhrete Behlulit…Nëse nuk e keni ditur, atëherë tiu themi që Lumin, djalin e dytë të këngëtares Shyhrete Behluli, shoqëria e quajnë “Lambo”.

Kjo nofkë sigurisht për shkak të p asionig dhe manisë së djalit të këngëtares për veturat e shtrenjta. Dihet tashmë që Lum Salihu është tejet i dhënë pas veturave të shtrenjta dhe në përgjithësi gjërave luksoze.

Që edhe i posedon falë familjes.Së fundi shpesh ka nisur të përflitet edhe për jetën private të Lumit, e madje po thuhet se është në lidhje me një nga të njohurat e Instagramit.

Kjo nofkë sigurisht për shkak të p asionig dhe manisë së djalit të këngëtares për veturat e shtrenjta. Dihet tashmë që Lum Salihu është tejet i dhënë pas veturave të shtrenjta dhe në përgjithësi gjërave luksoze.