A e keni ditur? Kjo moderatore bukuroshe është motra e Olta Gixharit ! Kaq e bukur është…

Gjatë një interviste, ajo zbuloi se ka dashur të abortojë fëmijën e saj të dytë sepse donte të kishte vetëm një, pavarësisht dëshirës së bashkëshortit për të zgjeruar familjen.

Gerta Gixhari rrëfeu se kur zbuloi se ishte në pritje të ëmbël për herë të dytë, pa i treguar bashkëshortit dhe familjes shkoi tek doktoresha për ta abortuar.

Por kjo e fundit, lajmëroi partnerin e moderatores, duke i treguar se ajo dëshironte të hiqte fëmijën.Ai ia ndaloi Gerta Gixharit që të abortonte foshnjën dhe në darkë i organizoi një festë surprizë së bashku me familjarët për të festuar lajmin e bukur.

E ftuar në “Gla mour Zone”, moderatorja u shpreh se ky ishte vendimi më i bukur që bashkëshorti i saj mori, pasi e do shumë djalin.