A e dinit se para disa viteve jane rra.hur Adelina Ismajli dhe Leonora Jakupi, zbulohet video

Para disa viteve Në një mbrëmje dhjetori teksa po mbaheshin xhirimet festive të organizuara nga Naim Krasniqi, në prapaskenë po ndodhte shamata: Adelina e Leonora po ziheshin, po ofendoheshin dhe në fund, po rriheshiin.Ndoshta nuk e dinit, por policíiaa kishte ndërprerë për disa orë xhirimet, se Adelina Ismaili ishte shoqëruar për në stacionn,ndërkaq Leonora kishte përfunduar në sp.ital.Ata vazhdojnë ti kenë raportet e ngrira, por tani eshte zbulur edhe viideo, duke shtyp meposht reeklaamn mund ta,shikoníi.