A e dini qe Gili ka qene edhe arsimtare, ja disa foto

Gili, i dha skenës muzikore jo vetëm zërin e saj, por edhe performancen e mrekullueshme, duke vënë një standard të ri në skenë.

Këngëtarja, u bë fillimisht e famshme me grupin “Trio Rona”, për të vazhduar më pas një karrierë të sukseshme si solo artiste e muzikës pop. A e dini që Gili ka studiuar në Fakultetin Filologjik Dega e Gjuhës Shqipe dhe për një kohë ka punuar si arsimtare e gjuhës,hape re!klamn mëposhtë,dhe shikoji pamjet.